12.5.2023 Vinens Mestre - Duckhorn pinot noir

Pris: kr. 600,00 pr. deltager
Så er det igen tid til at smage nogle af vinverdenens mest fantastiske vine. Er du klar til at smage nogle helt igennem forrygende californiske Pinot Noir vine fra øverste hylde; Duckhorn ejer 3 kultvinhuse som alle er helt fantastiske. Tilsammen skabes magi og en overdådig vinsmagning af de få.

Duckhorn er iblandt de største specialister i disciplinen Pinot Noir i Californien. Ud over sit eget brand, ejer Duckhorn kulthusene Calera fra Mt. Harlan, Kosta Browne som er legendariske Pinot Noirvine og Goldeneye i Anderson Valley, som er så småt og eftertragtet at det nærmest ikke er til at opdrive. Vi skal smage top- og enkeltmarks vine fra ALLE tre producenter. Det bliver unikt.

Hvis du kan lide Pinot Noir-vine er denne et must .- en ren reference smagning du altid vil kunne måle andre store vine op imod 😊 Det her bliver nærmest tåbeligt godt!

Sted: Vildmedvin Svendborg, Korsgade 14, 5700 Svendborg

Smageprogram

26.5.2023 Vinmiddag: Tysk Riesling & Asparges på Spisetid

Pris: kr. 750,00 pr. deltager

Yes! Så er de snart legendariske Asparges & Tysk Riesling smagninger tilbage i fuldt flor. Det bliver nu for 5. gang og denne gang gæster vi Restaurant Spisetid ved Svendborg Havn.

For det får du:
Velkomstsekt og tilhørende snack
3 retters menu med yderligere 7 vine.
En kop kaffe og lidt sødt til afslutning
Menu og vinliste tilkommer snarest, men er som altid helt i top

Traditionen tro består menuen af retter hvor forårsguldet asparges udfordres i forskellige forklædninger til forret og hovedret. Til desserten afventer vi kokkens humør.

Vinene igennem hele menuen er (som altid) helt strengt Riesling fra Tyskland.

Årets tema bliver Mosel

Vi skal især smage vine fra de to vinproducenter Caspari fra Graach og Bischöfliches Weingüter Trier. Fremragende Riesling er i vente.

Sted: Vildmedvin Svendborg, Korsgade 14, 5700 Svendborg

Smageprogram

Scroll to Top