Hvem er vi?

Denne side er vores informationssted, men også vores legeplads. Der hvor alt det sjove om vin samles; Vinklub, Smagninger, Blog og meget andet.

Vi er VildMedVin Svendborg. Vi bor i hjertet af Svendborg i en af Svendborg’s ældste handelsgader, den hyggelige brostensbelagte Korsgade.

I forretningen Korsgade 7 møder du de to erfarne vinhandlere:

Thomas Pedersen som i 29 år har formidlet budskabet om kvalitet og essensen ved vine igennem salg, mere end 1500 vinsmagninger og flere skrevne artikler om vin, import, engroshandel, detailhandel, agenturhandel og meget mere.

Jesper Nørgaard som igennem 31 år har formidlet vin igennem salg og rådgivning. Det være sig import, eksport, vinbonde, vinhandler, trading og mange flere erfaringer.

Når du handler med VildMedVin Svendborg får du derfor ikke fornøjelsen af fine nåle i reversen, men tilsammen mere end 60 års brancheerfaring, som vi meget gerne deler med dig.Hvad tilbyder vi?

Vinklubben er stedet hvor du kan søge en masse viden om vin, søge de sjoveste, mest lærerige, og vildeste smagningsoplevelser. Her kan du få styr på smagningskalenderen.

Kvalitet, unikke oplevelser, værdi, viden & god service.

Et fokus er interessante events og produkter. Vi glæder os til at tilbyde en lang række events.

Vores mål er at skabe spændende events for dig.
Du kan på denne side  søge en masse inspiration om vin og her du kan følge med i den seneste smagningskalender. Vi søger altid de højeste tinder for at finde det mest spændende nye, men altid med fokus på kvalitet.

Vi tilbyder et gratis medlemskab hvor fordelene ved at være medlem bl.a. er at du som medlem får specialtilbud og priser og løbende information om alt der foregår. Samt tilbud om specialevents.

Du kan bestille billetter til events via det eksterne link til vores samarbejdspartner billetto.dk

Scroll to Top