Juridisk navn:

VildMedVin Svendborg ApS
Korsgade 7
5700 Svendborg
CVR.nr. : 43254367

A. Handelsvilkår
B. Leveringsbetingelser
C. Returnering
D. Betalingsbetingelser

===

A. HANDELSVILKÅR

1. ANVENDELSESOMRÅDE

1.1 Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle handler, der gennemføres på hjemmesiden www.detvin.dk.

2. BETALING

2.1 Betaling sker ved bestilling under anvendelse af betalingskort. Vi tager ikke kortgebyrer. Gyldige betalingskort fremgår i forbindelse med kundens gennemførelse af bestillingsproceduren. Ved ønske om betaling ved bankoverførsel kan VildMedVin Svendborg ApS. kontaktes for nærmere aftale. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Pengene vil blive trukket på betalingskortet, når varen afsendes fra butik/lager.

3. ORDREBEKRÆFTELSE

3.1 Umiddelbart efter kundens gennemførelse af en ordre registreres ordren hos VildMedVin Svendborg, og der fremsendes herefter automatisk ordrebekræftelse til den af kunden oplyste mailadresse.

4. LEVERINGSTID

4.1 Levering sker normalt fra dag til dag, med mindre specifik leveringsdato er bestemt af kunden under ordre afgivelsen, såfremt bestilling er modtaget af VildMedVin Svendborg ApS. inden kl. 10. Hvor dette ikke er muligt, eksempelvis fordi varen ikke er på lager i tilstrækkelige mængder, sker levering så snart det er muligt.

5. LEVERINGSOMKOSTNINGER

5.1 Leveringsomkostningen er pr. ordre:
– GLS-Pakkeshop: DKK 39,00 v. køb op til DKK 499,99, hvorefter leveringen er gratis.
– GLS Erhvervslevering: DKK 39,00 v. køb op til DKK 499,99, hvorefter leveringen er gratis.
– GLS Privatlevering: DKK 70,00 v. køb op til DKK 999,99, hvorefter leveringen er gratis.

5.2 Ved forsendelse af pakker benyttes GLS som fragtpartner
Ved forsendelse af større forsendelser på paller benyttes Danske Fragtmænd som fragtpartner.

5.3 Leveringsomkostningerne er gældende for levering indenfor Danmarks grænser. Dog ikke ved særlige tillæg for levering til ikke-brofaste øer. Her
afholder kunden udgiften for tillægget eller dette aftales separat med Det’ Vin.

5.4 Levering med GLS-pakkeshop foregår til nærmeste GLS-pakkeboks, medmindre andet er anført.
Levering af større partier foregår med Danske Fragtmænd er til kantsten, og indeholder ikke eventuelle tillæg som “opbæring” og lignende.

6. MOMS OG AFGIFTER

6.1 Oplyste priser og beløb er inkl. 25 % moms og inkl. gældende afgifter.

7. REKLAMATIONSRET

7.1 VildMedVin Svendborg yder to års reklamationsret i henhold til Købelovens regler om varekøb, når du handler hos os som forbruger. Det fremhæves, at reklamationsretten kan være begrænset til varens naturlige holdbarhed, og at denne forudsætter, at varen er opbevaret og i øvrigt blevet behandlet korrekt. Det præciseres, at kundens reklamationsret i alle tilfælde bortfalder to år efter leveringen.

7.2 I tilfælde af, at flasker er beskadiget ved leveringen, bedes dette angives på fragtbrevet. Umiddelbart efter leveringen bedes kunden kontrollere, at leverancen er korrekt både med hensyn til kvantum og med hensyn til, om vinene svarer til ordren. Såfremt kunden mener, at dette ikke er tilfældet, bedes kunden straks give skriftlig meddelelse til VildMedVin Svendborg, da det letter reklamationsproceduren.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

VildMedVin Svendborg ApS.
Korsgade 7
5700 Svendborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.
1. Hvad er problemet?
2. evt. beskrivelse af hvordan er problemet opstået?

8. FORTRYDELSESRET

8.1  Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til svendborg@vildmedvin.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Aftaler om logi, dog ikke til beboelsesformål, transport af varer, biludlejning, forplejning eller fritidstilbud, når datoen eller perioden er aftalt. (Det sidste kan f.eks. være kurser, forestillinger, stævner mv.)

Levering af alkoholholdige drikkevarer, hvor prisen blev fastsat ved aftalens indgåelse, og levering først kan finde sted efter 30 dage, og hvor den faktiske værdi afhænger af udsving på markedet, som den erhvervsdrivende ikke har indflydelse på.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

9. RETURVARER

9.1 Ved kundens returnering af varer til Det’ Vin skal dette ske til følgende adresse:

VildMedVin Svendborg ApS.
Korsgade 7
5700 Svendborg
Cvr-nr.: 43254367

9.2 Returnering af varer kan ske ved selv at aflevere varerne på adressen i butikkens åbningstid eller ved for egen regning at returnere varerne til VildMedVin Svendborg:

VildMedVin Svendborg ApS.
Korsgade 7
5700 Svendborg
Cvr-nr.: 43254367

Hvis kunden selv afleverer returvarer på adressen, opfordrer VildMedVin Svendborg kunden til at tage kontakt og aftale tidspunkt, for at undgå forgæves indlevering, samt at kunden tydeligt markerer indleverede returvarer således:

Vedr. VildMedVin Svendborg
Returvarer vedr. [indsæt ordrenummer fra købet i webshoppen]

9.3 Det fremhæves, at returnering af varer alene kan ske, hvor dette på forhånd er meddelt med VildMedVin Svendborg. VildMedVin Svendborg accepterer ikke modtagelse af varer pr. efterkrav eller lignende, og sådanne forsendelser vil således blive afvist.

10. PERSONLIGE OPLYSNINGER OG DATAPOLITIK / COOKIES

10.1 For at en ordre kan gennemføres, skal kunden oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Informationerne anvendes udelukkende til opfyldelse af ordren og, hvis kunden accepterer dette, til udsendelse af tilbud og andet markedsføringsmateriale. De afgivne oplysninger transmitteres og opbevares elektronisk af VildMedVin Svendborg ApS. Opbevaringen sker i ukrypteret form, men på betryggende vis.
Personoplysningerne registreres hos VildMedVin Svendborg ApS. og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

10.2 VildMedVin Svendborg ApS. sælger aldrig kundeoplysninger til tredjemand.

10.3 I forbindelse med kreditkortbetalingen overføres der visse finansielle data til DIBS, og dette sker via en krypteret SSL-forbindelse i henhold til gældende forskrifter. Transaktionen håndteres via DIBS, og Det’ Vin opbevarer ikke kundens kreditkortoplysninger.

10.4 I forbindelse med benyttelsen af www.detvin.dk lagres cookies på kundens PC, herunder eventuelt i forbindelse med, at systemet skal kunne huske kundens brugernavn og adgangskode.

10.5 Kunden har til enhver tid ret til at få indsigt i registrerede oplysninger om kunden samt til at få foretaget nødvendige rettelser, ligesom kunden har ret til at gøre indsigelse mod fejlagtige registreringer eller registreringer, der ikke er lovpligtige. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. I sådanne tilfælde rettes henvendelse til den dataansvarlige hos

VildMedVin Svendborg ApS.
Korsgade 7
5700 Svendborg
Cvr-nr.: 43254367
e-mail svendborg@vildmedvin.dk

Dertil kan der ligeledes rettes henvendelse ved spørgsmål om beskyttelsen af personoplysninger.

Den dataansvarlige på detvin.dk er VildMedVin Svendborg ApS.

11. KUNDESERVICE

11.1 Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen.

12. BØRN OG UNGE UNDER 18 ÅR

12.1 Du skal være fyldt 18 år for at handle på detvin.dk

13. KONTROLRAPPORT

13.1 Find information om Fødevarestyrelsens kontrolrapport.

14. GAVEKORT

14.1 Fra www.detvin.dk kan der erhverves elektroniske gavekort. Elektroniske gavekort er kun gældende for handel på www.detvin.dk

14.2 Det købte elektroniske gavekort sendes til købers afgivne mail som vedhæftet PDF.

14.3 Elektroniske gavekort har en gyldighedsperiode på 36 mdr. fra købsdato.

15. KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte:

VildMedVin Svendborg ApS.
Korsgade 7
5700 Svendborg
Att.: Thomas Pedersen
E: svendborg@vildmedvin.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr


Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

VildMedVin Svendborg ApS.
Korsgade 7
5700 Svendborg
E-mail: kontakt@detvin.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________     Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsvilkårene er senest opdateret d. 7.10.2020

===

B. LEVERING

DAG-TIL-DAG FORSENDELSE

BEMÆRK VEDR. LEVERING TIL UDLANDET: 
Nedenstående leveringsbetingelser gælder kun levering i Danmark. For levering til udlandet, kontakt os da for tilbud inden ordreafgivelsen, eller afvent at vi tager kontakt til dig vedr. pris på levering efter din ordre er afgivet.

Hos Det’ Vin sender vi din ordre samme dag som vi modtager den – blot du bestiller inden kl. 10.00. Bemærk, der kan opstå længere leveringstider i forbindelse med meget travle perioder, som f.eks. udsalg og jul.
Vi sender alle indenrigsordrer (danske adresser ekskl. Grønland og Færøerne) med GLS, fra vores lager.

Billig levering – mulighed for fragtfri!

Sikker levering!

Det’ Vin bruger GLS og DSV Fragtmænd (større forsendelser) til vores indenrigs-leveringer, som vi har et mangeårigt samarbejde med. Vores dygtige lagerpersonale sørger naturligvis for at alle forsendelser bliver forsvarligt indpakket og overleveret til fragtmanden.

GLS-Pakkeshop
(40,00, det er gratis over 499,99)
Få leveret pakken nær dig, eller på en destination i Danmark du kan vælge fra listen)

 

GLS-hjemmelevering
(70,00 det er gratis over 999,99)
Få leveret pakken derhjemme. Hvis du ikke er hjemme, så stilles pakken på et ønsket sted på din adresse – eller du vil blive ringet op af buddet på dit angivne telefonnummer. Har du bestilt mere end 59 flasker til levering, skal du – hvis ingen er hjemme ved levering – afhente pakken på nærmeste DSV de efterfølgende dage. Du kan også skrive hvor pakken må stilles, hvis du ikke er hjemme – dette er dog på eget ansvar.

Erhvervslevering i tidsrummet 8-16
(50,00, det er gratis over 499,99)
Få leveret pakken på din arbejdsplads og tag den med hjem.

AFHENTNING – GRATIS UANSET ORDRESTØRRELSE

 

===

C. RETURNERING

14-DAGES FULD RETURRET

Fortryder du mod forventning et køb, kan du indenfor 14 dage efter fortryde dit køb og få dine penge retur. Vær opmærksom på, at du ifølge den seneste forbrugerlovgivning, selv hæfter for returfragten, og at varens stand ligeledes er dit ansvar, indtil den er os i hænde igen.

Har du returneret en vare pga. fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail når vi har registreret modtagelsen af varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

BEMÆRK: vi tager IKKE imod pakker uden omdeling.
Dvs. at pakker SKAL returneres til adressen:

Det Vin ApS.
Tinghusgade 43
5700 Svendborg

Pakker der bliver sendt til vores adresse uden omdeling, vil automatisk blive sendt retur til afsender.

Returretten kan benyttes på en af følgende måder:

  • Ved at nægte modtagelse af pakken, hvis du samtidig giver os besked.
  • Ved at returnere varen til Det Vin ApS., Klokkestøbervej 29, 5230 Odense M, senest 14 dage efter du har givet os besked om fortrydelsen.

HUSK > du betaler selv eventuelle fragtomkostninger i forbindelse returnering af varen. Men du er altid velkommen til at returnerer varen/varene ved personligt fremmøde efter forudgående aftale.

===

D. BETALINGSBETINGELSER

1. BETALING

1.1 Betaling sker ved bestilling under anvendelse af betalingskort. Gyldige betalingskort fremgår i forbindelse med kundens gennemførelse af bestillingsproceduren. Ved ønske om betaling ved bankoverførsel kan Det’ Vin kontaktes for nærmere aftale. Pengene vil blive trukket på betalingskortet, når varen afsendes fra butik/lager.

===

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: http://detvin.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Kontaktformularer

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Analytics

Hvem vi deler dine data med

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Din kontaktinformation

Scroll to Top